Intra-Extra psychologen in Sint Truiden, uw partner in persoonlijke groei en welzijn

Bent u op zoek naar een betrouwbare psycholoog in Sint Truiden die je kan helpen bij het overwinnen van uitdagingen in het leven? Bij Intra-Extra begrijpen we dat het leven soms moeilijk kan zijn, en we zijn hier om je te ondersteunen. Onze toegewijde psychologen in Sint Truiden staan klaar om je te begeleiden naar een beter en gelukkiger leven.

 

Waarom voor ons kiezen

Deskundige psychologen

Ons team in Sint Truiden bestaat uit ervaren en gekwalificeerde psychologen die zich inzetten om u te helpen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van uw persoonlijke doelen. Met hun diepgaande kennis en empathische benadering bieden ze persoonlijke begeleiding op maat van uw behoeften.

 

Vertrouwelijke omgeving

Bij Intra-Extra creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrijuit kunt praten over je gedachten en gevoelens.

 

Diverse behandelmethoden

In de groepspraktijk in Sint Truiden maken onze psychologen gebruik van diverse therapieën, waaronder oplossingsgerichte therapie, gedragstherapie, traumaverwerking, ACT etc… Samen met u bepalen we de aanpak die het beste aansluit bij uw situatie en doelen. Bekijk ook alle overige therapieën bij ‘aanbod’.

 

Psychologische begeleiding in Sint Truiden

De werking van Intra-Extra

Iedere (jong)volwassene of oudere die hulp, raad of begeleiding zoekt ivm psychische, sociale of relationele problemen kan zich voor een therapie aanmelden bij een psycholoog van Intra-Extra.

Ons doel is om gepersonaliseerde therapie van hoge kwaliteit te bieden. Daarom zoeken we voor elke persoon naar de aanpak die het beste past bij hun vragen en behoeften, evenals die van hun omgeving. De nauwe samenwerking tussen onze therapeuten en externe hulpverleners is hierbij van groot belang. We streven er ook naar om de behandeling zo kort mogelijk te houden, met respect voor de complexiteit van de problematiek en uw specifieke vragen en behoeften.

Onze visie

Intra-Extra hanteert een éénduidige en integrale kwaliteitsvisie waar alle medewerkers achter staan en waar onze therapeutische aanpak volledig op steunt. Op die manier heeft u als verwijzer, hulpvrager of cliënt zekerheid over een gelijkwaardige behandeling door al onze psychologen.

De groepspraktijk in Sint Truiden

Het team

De groepspraktijk wordt ondersteund door een gedegen team van een 4-tal psychologen. Zij hebben minimaal een master in de klinische psychologie als basisopleiding en een erkenningsnummer bij de psychologencommissie. Daarnaast hebben de meesten een bijkomende postuniversitaire therapie opleiding van vier jaar, aangevuld met andere opleidingen van korte of lange duur. Hierdoor zijn ze ook psychotherapeut én lid van vakverenigingen.
U kan op de team pagina met hen kennismaken.

 

Locatie

Terbiest 47
(boven tandarts Gutterman)
Klik hier voor de praktische details.

Naast de groepspraktijk  in Sint Truiden heeft Intra-Extra ook vestigingen in Diest, Aarschot en Herentals .

 

Wat een Intra-Extra psycholoog kan bieden

Wilt u werken aan persoonlijke groei of heeft u behoefte aan professionele ondersteuning?  Maak dan vandaag nog een afspraak met een ervaren psycholoog. Met deskundige begeleiding en een persoonlijke aanpak staan wij klaar om u te helpen op uw pad naar welzijn en zelfontplooiing.

Klik hier voor ons coaching aanbod naar bedrijven.