Het team

De psychologen bij Intra-Extra

De praktijk wordt ondersteund door een gedegen en ervaren team van een 25-tal psychologen in vestigingen te Herentals, Aarschot, Diest en Sint-Truiden. Al onze psychologen hebben als basisopleiding minimaal een master in de klinische psychologie en een erkenningsnummer bij de psychologencommissie. Daarnaast hebben de meeste psychologen een bijkomende postuniversitaire therapie opleiding van vier jaar, aangevuld met andere opleidingen van korte of lange duur. Hierdoor zijn ze ook psychotherapeut én lid van vakverenigingen.

Intra-Extra psychologen werken volgens een actieve, oplossingsgerichte, systemische en gedragstherapeutische aanpak en scholen zich voortdurend bij om de meest recente inzichten te verwerven. Op die manier stemmen wij ons aanbod af op de actuele bevindingen van wetenschappelijk onderzoek en de evoluties die daaruit voortvloeien in de klinische praktijk.

Een psycholoog-psychotherapeut bij Intra-Extra is in sé te vergelijken met een arts-specialist in de medische wereld: een psycholoog dus met sterk gespecialiseerde beroepskennis.

U hoeft zelf geen psycholoog of therapie uit te kiezen, de medewerkers binnen Intra-Extra hanteren immers éénzelfde visie en werken vanuit een centrale planning.  Aan de hand van uw hulpvraag en beschikbaarheid bekijken wij welke psycholoog in aanmerking komt om u te begeleiden.  De eerste van hen die ruimte voor u vrij krijgt, neemt rechtstreeks contact met u op.  Op deze manier heeft u de grootste kans op een snelle afspraak. Uiteraard heeft u de vrijheid om zelf iemand uit het team te kiezen indien u dat wenst maar hou er in dat geval rekening mee dat u mogelijks langer wacht op de start van uw begeleiding. Voor een aantal hulpvragen is er ook een groepsaanbod beschikbaar (raadpleeg onze cursussen op de therapiepagina).

Ons team van psychologen

Maak hier kennis met de teamleden, hun opleidingen, werkdomeinen en specialisaties. Klik op de knoppen om te filteren.

[tlpteam id="26898" title="Team pagina"]

Binnenkort kan u hier ons coaching aanbod voor bedrijven ontdekken.